Batman’da Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları Protokolü İmzalandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Batman‘da “Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları” 2. dönem iş birliği protokolü imzalandı.

Valilik ve Belediye desteğiyle Batman Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanacak protokol için Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) yerleşkesindeki Kristal Park Sosyal Tesislerinde tören yapıldı.

Törene, Vali Ekrem Canalp, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İl Mili Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ile akademisyenler katıldı.

Törende konuşan Vali Canalp, devam eden eğitim sürecinde farklı etkinliklerin öğrencilerin motivasyonunu artırdığını söyledi.

Özellikle üniversitede görevli akademisyenlerin ortaokul ve lise öğrencileri ile buluşmasının öğrencilerin bakış açısını değiştirdiğini ifade eden Canalp, “Üniversitenin asıl amacı bilgi verebilmek ama aynı zamanda da öğrencilerimiz için geniş bir vizyon ortaya koyabilmektir.” dedi.

Rektör Demir de, proje kapsamında 8 profesör, 12 doçent, 21 Dr. Öğr. Üyesi, 10 öğretim görevlisi ve 1 araştırma görevlisi olmak üzere toplam 52 akademisyenin 7 bin 650 öğrenci ile bir araya geldiğini kaydetti.

Yeni dönemde etkinlik ve ulaşılan öğrenci sayısının artacağına işaret eden Demir, projeye desteklerinden dolayı Vali Canalp’a teşekkür etti.

Kaynak: AA / İbrahim Toprak – Eğitim

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Batman’da Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları Protokolü İmzalandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haberler - İl ve İlçelerden Güncel Yerel Haberler -Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin