Denizli Büyükşehir Belediyesi Alabalık Üreticilerine Dezenfeksiyon Desteği Verdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

103 alabalık üreticisine 10 bin 300 litre dezenfeksiyon desteği verildi

Balık ölümleri azalacak üretici daha çok kazanacak

DENİZLİ Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli, Acıpayam, Çal, Pamukkale ve Çivril ilçelerinde alabalık yetiştiren 103 üreticiye balık ölümlerinin önlenerek daha sağlıklı yetiştiricilik yapmaları amacıyla 10 bin 300 litre dezenfeksiyon desteğinde bulundu.

Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kırsal alanda yaşayan vatandaşların daha çok kalkınması için bugüne kadar onlarca proje hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, alabalık üreticilerini de unutmadı. Denizli Büyükşehir Belediyesi balık ölümlerinin önüne geçilerek, güvenilir sağlıklı üretimin sağlanması, balık hastalıklarından kaynaklanacak tedavi masraflarının azalması, yetiştirilen balığın daha hızlı gelişim göstererek gereksiz ilaç kullanımının önüne geçilmesi hedefiyle alabalık üreticilerine dezenfeksiyon desteği sağladı. Kuluçkahane, beton havuzlar, plastik veya polyester tanklar, yavru balık ve porsiyonluk alabalık üretiminde yoğun olarak kullanılan malzeme ve ekipmanların temizlik ve dezenfeksiyonu yapılan 10 bin 300 litre yüzde 37’lik sıvı formaldehit Çameli, Acıpayam, Çal, Pamukkale ve Çivril ilçelerindeki 103 üreticiye verildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri yüzde 37’lik sıvı formaldehit dezenfeksiyonunu alabalık üreticilerine teslim etti.

“Üreticimizin daha çok kazanıp mutlu olmasını istiyoruz”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Denizli Büyükşehir Belediyesi Alabalık Üreticilerine Dezenfeksiyon Desteği Verdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haberler - İl ve İlçelerden Güncel Yerel Haberler -Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin