Antalya: Ak Parti’nin Antalya Kampı.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’nin Antalya kampının yapıldığı IC Green Palace Otel’de adeta “kırmızı alarm” verildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekillerinin görüntülerinin çekilmemesi için otel çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alınırken, otelin sahile bakan bölümünde nöbet tutan jandarma ekipleri kimseye göz açtırmadı.

AK Parti’nin Antalya’nın Kundu Beldesi’nde bulunan IC Green Palace Otel’de 3 gün sürecek kampı bugün başladı. Başbakan Erdoğan, dün akşam saatlerinde Antalya’ya gelerek otelin kral dairesine yerleşti. Milletvekillerinin bazıları otel odasında kalırken, bazılarının villa tipi evlerde konaklayacakları belirtildi. Otelin çok dolu olması nedeniyle bazı odaların 2 milletvekili tarafından paylaşılacağı öğrenildi.

Doluluk nedeniyle Başbakan Erdoğan’ın korumaları, Bakan ve milletvekillerinin danışmanları ve yardımcı personelleri de başka bir otele yerleşti. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı otele basın mensuplarının girişleri yasaklandı. Erdoğan ve milletvekillerinin görüntülerinin çekilmemesi için otelin sahile bakan kısmında gün boyu jandarma ekipleri nöbet tuttu. Bu arada güvenlik endişesi nedeniyle milletvekilleri ve Bakanlar toplu olarak özel uçakla değil ayrı ayrı Antalya’ya geldi. Parti yönetimi bu nedenle daha önceki Antalya kamplarında olduğu gibi özel uçak kiralamadı. Milletvekilleri tarifeli uçak veya karayoluyla Antalya’ya gelmeye başladı.

Kampa, parti içi demokrasiye yönelik eleştirileri nedeniyle bir süre önce kesin ihraç istemiyle Müşterek Disiplin Kurulu’na sevkedilen Afyon Milletvekili Mahmut Koçak katılmayacak. Koçak, “tedbirli” olarak ihraç istemiyle kurula sevkedildiği gerekçesiyle hakkında karar verilinceye kadar hiçbir parti faaliyeti içinde bulunmayacak. AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen işadamı İbrahim Çeçen’in sahibi olduğu IC Otel’e kamp nedeniyle dışarıdan müşteri alınmadı. Ağırlıklı olarak Rus turistlerin kaldığı otelde, Türk müşterilerinin sayısının çok az olduğu kaydedildi. Milletvekilleri yarın başlayacak yoğun toplantı maratonu öncesinde bugün havuzda ve denizde yüzerek yorgunluk attı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya sabahın erken saatlerinde kalkarak, deniz keyfi yaptı. Çetinkaya, kumsalda spor da yaparak stres attı.

AK Parti kampının ilk gününde bugün Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplanacak. Başbakan Erdoğan başkanlığında saat 19.00’da başlayacak toplantıda, gündemdeki konular masaya yatırılacak. Parti içi sorunların ağırlıklı olarak ele alınacağı toplantının gece geç saatlere kadar sürmesi bekleniyor. Başbakan Erdoğan’ın, yarın saat 11.00’de kampın açılış konuşmasını yaparak, gündeme ilişkin önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Antalya: Ak Parti’nin Antalya Kampı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haberler - İl ve İlçelerden Güncel Yerel Haberler -Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin